Øving 1: LYTT – Det Akademiske Kvarter i sosiale medier

Vi fikk i oppgave å finne ut hva som skrives om utvalgte bedrifter og organisasjoner i sosiale medier.  Jeg brukte bl.a. Twingly og Bloggurat sitt søk for å finne ut hva som skrives om Det Akademiske Kvarter på diverse blogger.

På Studentradioen i Bergen sin oversikt over «Bergen fra A til Å», publisert 21. juli 2010,  er Kvarteret den eneste oppføringen under bokstaven «K». Beskrivelsen lyder som følger:

«Kvarteret! Holder til i Nygårdsgaten, og er Samfunnets – og mange av bergensstudentenes – hovedsete, med kafé, bar, film- og teaterscene.»

Et innlegg datert 27. august på Studentbloggen til UiB er en forhåndsomtale av en konsert med Ingeborg Selnes som ble arrangert på Kvarteret. Omtalen er informativ og fungerer godt for å lokke leseren til å ta turen på konserten. Søk på «Kvarteret» på bloggurat.net gir treff bl.a. på et nylig innlegg på Tontoliso, en blogg med et personlig preg. Innlegget har mindre interesseverdi for en tilfeldig leser som prøver å finne ut noe om Kvarteret, men gir litt innsikt i de personlige interessene til bloggeren.

Det Akademiske Kvarter sin Twitter har en oppdatering datert 30. august og lyder:

«Phonofestivalen Phono blir gjennomført i samarbeid med Det Akademiske Kvarter og treng hjelp av frivillege. Send… http://fb.me/FHf30bwP«

Artisten Ingeborg Selnes twitret 28. august om at hun samme kveld holder konsert på Kvarteret i Bergen.

Ellers handler twitteroppdateringene som kommer frem etter et søk på «Kvarteret» og «Bergen» stort sett om den tidligere nevnte konserten, i tillegg til en tweet om debatt arrangert av Studentersamfunnet.

Dette innlegget ble publisert i Øvinger og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s